Trăim într-o lume imperfectă și, uneori, viață e nedreaptă

Se întâmplă multe lucruri care sunt în afara controlului nostru, care ne fac să ne simțim neputincioși, furioși și dezamăgiți.


“De ce mie?”, “De ce eu?” sunt primele întrebări care ne vin în minte când trecem printr-un eveniment neplăcut.

Nimeni nu are un răspuns la aceste întrebări, uneori lucrurile se întâmplă pur și simplu, nu alegem să fie așa.


Nu alegem să ne îmbolnăvim, nu alegem să fim abandonați de părinți, să ne pierdem copilul, părinții sau jumătatea, nu alegem că partenerul să ne rănească.


Putem doar alege să cerem ajutor când ne simțim copleșiți sau să ajutăm, când e nevoie de noi.


Poți alege să ceri ajutor la centru nostru Casa Blu atunci când nu mai poți, când nu mai găsești soluții sau, pur și simplu, când ai nevoie de o informație.


Fie că este vorba despre consilierea pentru cei care au pierdut pe cineva drag, pentru persoanele cărora viață în cuplu le face mai mult rău decât bine, sau despre grupurile de suport pentru cele care au fugit din calea războiului și pentru adolescenții pe care i-au părăsit părinții lor, toate sunt oferite la un nivel înalt de profesionalism de echipa centrului Casa Blu.


La fel de bine, poți alege să susții aceste servicii pentru a fi disponibile în continuare celor care au nevoie de ele.

Nu te costă nimic, doar direcționezi 3,5% din impozitul pe venit către serviciile Fundației Sensiblu, completând Declarația 230 de aici. Dacă nu ai făcut-o în ultimii 2 ani, ai acum această posibilitate.


Până la data de 15 mai 2024,

    • Pot fi trimise în original la adresa Str. Aeroportului 53 Loc. Mogoșoaia Jud. Ilfov, în atenția Andreei Dima, andreea.dima@drmax.ro

Formularul poate fi descărcat și de aici https://tinyurl.com/3yek8nyf


Declarațiile pot fi expediate și prin poștă, cu recomandare, direct la Administrația Financiară de care aparții, sau depuse online, dacă ai cont în Spațiul Privat Virtual ANAF.

Informații suplimentare la 0787 54 18 54 sau fundatia.sensiblu@drmax.ro