Facem bine impreuna!

Dragi oameni de bine,

Pentru cei aflati intr-un moment dificil al vietii lor, programele Fundatiei Sensiblu sunt importante. Fie ca au o problema de sanatate sau una de violenta in familie, viata acestor persoane este pusa in pericol si au nevoie de noi toti pentru a putea merge mai departe.

In fiecare an, alegerea voastra de a directiona o parte din impozitul pe venit datorat statului face o diferenta pentru fiecare dintre ei!

Anul trecut, din formularele stranse s-au strans 23.400 euro! Datorita voua, 9 femei si copiii lor au locuit intr-o casa fara frica! Pentru alte 3 familii am platit recuperarea medicala atat de necesara copiilor lor!

Prin completarea Declaratiei 230, puteti alege sa directionati 3,5% din impozitul pe venitul realizat in anul 2019 catre Fundatia Sensiblu.

Pasul 1: printati Declaratia 230 de aici completata cu datele fundatiei

Pasul 2: completati Declaratia cu datele voastre la pct. I – Date de Identificare a contribuabilului si semnati la Semnatura contribuabil

Pasul 3: Pana la data de 25 mai 2020, Declaratia poate fi depusa direct la Administratia Financiara de domiciliu, trimisa prin posta cu recomandare sau prin intermediul serviciului Spatiul privat virtual

La fel ca in toti ceilalti ani, FACEM BINE IMPREUNA! Va multumim ca ne sunteti alaturi!