Avem nevoie de TINE!

De 20 de ani, aducem binele in viata celor care au nevoie de el!

Uneori ne-a fost mai ușor, alteori mai greu. 5 lucruri ne-au ajutat să continuăm:
1. Dragostea noastră față de oameni
2. Credința că oricine poate să devină un om care își aduce contribuția la societate
3. Pregătirea noastră profesională, capacitatea noastră de a găsi soluții și alternative
4. Încrederea pe care au avut-o în noi cei care ne-au cerut ajutorul
5. Sprijinul pe care l-am primit întotdeauna din partea celor care ne-au înțeles misiunea și au ales să ne fie alături

11_mesaje_3.5_02_24_2022_extern

Primele patru ne dau energie, dar fără ultimul nu putem merge mai departe! Avem nevoie de TINE să ne fii alături și să ne susții în continuare ca să putem ajuta, la rândul nostru, pe cei care își pun încrederea în noi! Până acum, peste 8500 de oameni au fost sprijiniți în momentele dificile, când s-au îmbolnăvit, au luptat pentru viața lor, au pierdut prieteni și familie sau când n-au avut ce să pună pe masă.

Avem nevoie de 1 minut din timpul tău și o semnătură pe Declarația 230, prin care optezi ca 3,5% din impozitul pe salariu să fie direcționat către o organizație non-guvernamentală. Nu te costă nimic, doar alegi cum să fie folosit 3,5% din impozitul pe salariu.

Până la data de 1 mai 2022, formularele pot fi completate și semnate online pe https://formular230.ro/fundatia-sensiblu sau trimise în original la adresa Str. Ciobanului, Nr. 133, Loc. Mogoșoaia, județ Ilfov, în atenția Fundatiei Sensiblu.
Contact: fundatia.sensiblu@adpharma.com, tel. 0787 54 18 54

Declarațiile pot fi expediate și prin poștă, cu recomandare, direct la Administrația Financiară de care aparții, sau depuse online, dacă ai cont în Spațiul Privat Virtual ANAF.

Avem nevoie de TINE! Nu îi vom putea sprijini pe toți cei care ne cer ajutorul, dar fiecare dintre ei are nevoie de tot binele pe care îl putem face împreună!