Despre noi

Fondata in anul 2002, Fundatia Sensiblu reprezinta divizia de responsabilitate sociala a Dr. Max România – Dr. Max Group si este un liant intre companie, comunitate si mediul non-guvernamental.

Bazele Fundației

Odata cu infiintarea sa, a lansat Programul Casa Blu pentru sustinerea supravietuitorii violentei domestice si este una dintre putinele fundatii corporative care furnizeaza servicii directe unei categorii de beneficiari.

Componenta de interventie este corelata cu preventia violentei domestice, fundatia deruland campanii de educare si informare a publicului. De asemenea, o atentie crescuta este acordata dezvoltarii profesionale a specialistilor din alte organizatii si institutii, preocupati de problematica violentei domestice, care pot beneficia de traininguri si workshopuri specifice.

Declarația de misiune

Fundatia are ca scop cresterea calitatii vietii diferitelor categorii de persoane aflate intr-o stare de nevoie – copii, persoane varstnice, persoane cu handicap, persoane dependente de consumul de droguri, alcool sau alte substante toxice, familii monoparentale, persoane afectate de violenta in familie, persoane infectate sau bolnave HIV/SIDA, fara venituri sau cu venituri mici etc., promovarea unor servicii de calitate in domeniul asistentei sociale si participarea activa la dezvoltarea serviciilor sociale.

Fundatia isi propune intarirea sectorului neguvernamental prin cresterea calitatii activitatilor derulate in cadrul acestuia si dezvoltarea capacitatii institutionale a organizatiilor neguvernamentale, ca principali actori ai societatii civile.

Valorile Fundației Sensiblu

Integritate
Responsabilitate
Grijă față de ceilalți
Respect